top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRed de Keer

19 maart 2022: inhuldiging nieuwe wandeling – kom mee de Keer verkennen!

Bijgewerkt op: 21 feb. 2022

Red de Keer stippelde een permanente wandeling uit over de hele Keer. Een tiental QR-posten geven uitleg over de geschiedenis, de natuur, het waardevolle erfgoed enz.

Vanaf 19 maart 2022 kan u de mooie en interessante kanten van de Keer komen verkennen!Die dag, 19 maart, huldigen we de wandeling in en zal Red de Keer van 10 tot 16u met een standje aanwezig zijn aan de start die tevens de aankomstplaats is.


Parkeren kan in de berm van de Hogenaardseweg naast (of op) de Q8-parking aan de noordzijde (kant Wommelgem-Oelegem), of ook bij de startplaats, die iets meer richting Antwerpen ligt: volg daarvoor de Hogenaardseweg maar ga de brug niet op, ga wel rechtdoor naast de snelweg, op de weg “De Keer”, tot aan de bocht naar rechts. Zie links onderaan op onderstaand plannetje.LAARZEN OF WANDELSCHOENEN aangeraden bij langdurig vochtig weer, er is één vrij natte zone!

Pers en politici zijn uitgenodigd om 14u.


Deze wandeling kan heel het jaar door gemaakt worden. Na 19 maart zullen we ook af en toe een specifieke actiegroep of vereniging uitnodigen (wandelclub, natuurvereniging, klimaatactiegroep enz.)

Neem zelf met ons contact op als u aan een begeleide wandeling groepswandeling denkt.


429 weergaven0 opmerkingen

Comments


blogpost zwerfvuilactie de keer 2021
bottom of page