A  (14).JPG
Kom de Keer verkennen:
wandeling van 7 km met QR-posten


 

 

   

 

                  

 

 

 

 

 

 

Red de Keer stippelde een permanente wandeling uit over de hele Keer. Een tiental QR-posten geven uitleg over de geschiedenis, de natuur, het waardevolle erfgoed enz. Op 19 maart 2022 werd de wandeling plechtig ingehuldigd en sindsdien kunt u eender wanneer de mooie en interessante kanten van de Keer komen verkennen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De start- en eindplaats vind u links onderaan op dit plannetje. Parkeren kan in de berm van de Hogenaardseweg ter hoogte van de Q8-parking Ranst op de E313 richting Antwerpen of, iets verder, bij de startplaats. Die laatste bevindt zich iets meer richting Antwerpen: volg de Hogenaardseweg (grondgebied Ranst) maar ga de brug niet op, ga wel rechtdoor naast de snelweg naar beneden, op de weg “De Keer” (hier is het grondgebied Wommelgem), tot aan de haakse bocht naar rechts. (Opgelet voor wie GPS gebruikt: er bestaat nog een ander stuk Hogenaardseweg, eveneens in Oelegem-Ranst, maar dat ligt veel dichter bij dorpskern). 


LAARZEN OF WANDELSCHOENEN zijn aangeraden bij vochtig weer, er is één vrij natte zone!
 

Deze wandeling kan heel het jaar door gemaakt worden, alleen of in groep (wandelclub, natuurvereniging, klimaatactiegroep enz.) Neem zelf met ons contact op als u aan een begeleide  groeps-wandeling denkt of als u een gesprek of interview wil over het dossier van de industriezone.